Όροι χρήσης
Καλωσήρθατε στο κατάστημα e-vivliopoleio.

Το e-vivliopoleio παρέχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα www.e-vivliopoleio.gr (η "ιστοσελίδα") και πωλεί τα προϊόντα του σε εσάς σύμφωνα με τους όρους αυτής της σελίδας.

Παρακαλούμε να διαβάσετε αυτούς τους όρους προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα υποδηλώνετε την έγκρισή σας για τους όρους αυτούς.

Όροι σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας e-vivliopoleio

Α. Ο λογαριασμός σας

Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, είστε υπεύθυνοι για τη διαφύλαξη των απόρρητων πληροφοριών του λογαριασμού σας και του κωδικού σας και για τον έλεγχο της πρόσβασης στον υπολογιστή σας σε τρίτους, ώστε να αποτρέψετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας χωρίς εξουσιοδότηση. Συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη όλων των ενεργειών που γίνονται με τον λογαριασμό σας ή τον κωδικό σας. Θα πρέπει να λάβετε κάθε απαραίτητο μέτρο ώστε να διασφαλίσετε ότι ο κωδικός σας παραμένει κρυφός και ασφαλής και να μας ενημερώσετε άμεσα αν έχετε λόγο να πιστεύετε ότι κάποιος τρίτος γνωρίζει τον κωδικό σας ή πρόκειται να χρησιμοποιηθεί χωρίς εξουσιοδότηση.

Παρακαλούμε να σιγουρεύεστε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι σωστές και πλήρεις και να μας ειδοποιείτε άμεσα για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες που καταχωρήσατε κατά την εγγραφή σας.

Το e-vivliopoleio διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί πρόσβαση στην ιστοσελίδα, να ακυρώσει ή να αλλάξει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να αλλάξει περιεχόμενο, ή να ακυρώσει παραγγελίες, σύμφωνα με την κρίση της.

Β. Προστασία δεδομένων

Παρακαλούμε να διαβάσετε τους Όρους προστασίας δεδομένων, που επίσης διέπουν τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα, ώστε να κατανοήσετε τις πολιτικές και τις πρακτικές μας.

Γ. Πρόσβαση στην ιστοσελίδα e-vivliopoleio

Θα προσπαθούμε στο μέγιστο να διασφαλίζουμε ότι η διαθεσιμότητα προϊόντων στην ιστοσελίδα μας θα είναι αδιάλειπτη και ότι οι συναλλαγές θα είναι ακριβείς, ωστόσο, εξαιτίας της φύσης του διαδικτύου, αυτό δε μπορεί να εγγυηθεί. Επίσης, η πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα δύναται να απαγορεύεται προσωρινά ή περιορίζεται, για λόγους επισκευών, συντήρησης, ή εισαγωγή νέων modules και υπηρεσιών. Θα προσπαθούμε να περιορίζουμε τη συχνότητα και τη διάρκεια τυχών διακοπών ή περιορισμών.

Δ. Άδεια πρόσβασης στην ιστοσελίδα

Σας παρέχουμε περιορισμένη άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης της ιστοσελίδας, αλλά όχι για να αντιγράφετε (εξαιρείται το caching) ή να τη μεταβάλλετε, ή οποιοδήποτε τμήμα της, εκτός και αν σας παρέχουμε σαφή έγγραφη συγκατάθεση του e-vivliopoleio. Η παρούσα άδεια δεν περιλαμβάνει μεταπώληση ή εμπορική χρήση της ιστοσελίδας, αντιγραφή ή χρήση περιγραφών προϊόντων, πληροφοριών ή τιμών, δευτερογενή χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχομένων της, κατέβασμα ή αντιγραφή πληροφοριών λογαριασμών προς το συμφέρον άλλων εμπόρων ή data mining, robots, ή παρόμοια εργαλεία εξαγωγής και συλλογής πληροφοριών.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση, επίσκεψη ή άλλως εμπορική εκμετάλλευση της παρούσας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε τμήματός της χωρίς τη σαφή έγγραφη έγκρισή μας.

Απαγορεύεται να βάλετε την ιστοσελίδα σε frame ή να χρησιμοποιήσετε τεχνικές framing ώστε να συμπεριλάβετε κάπου αλλού οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο, ή άλλη πληροφορία αναφερόμενη σε ιδιοκτησία (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, σελιδοποίησης ή φορμών) του e-vivliopoleio, χωρίς τη σαφή έγγραφη έγκρισή μας. Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε meta tags ή άλλο κρυφό κείμενο ώστε να εκμεταλλευτείτε ονόματα ή σήματα κατατεθέντα του e-vivliopoleio χωρίς τη σαφή έγγραφη έγκρισή μας. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση τερματίζει την άδεια πρόσβασης που σας παρέχουμε.

Ε. Συμπεριφορά των πελατών

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα καθ' οιονδήποτε τρόπο που προξενεί ή δύναται να προξενήσει διακοπές ή προβλήματα στην πρόσβαση στην ιστοσελίδα, βλάβες ή οποιεσδήποτε διαταραχές.

Χρειάζεται να κατανοήσετε ότι εσείς, και όχι το e-vivliopoleio, είστε υπεύθυνοι για την ηλεκτρονική επικοινωνία και το περιεχόμενο που αποστέλλεται από τον υπολογιστή σας προς εμάς και θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα για νόμιμους σκοπούς και μόνο.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε της ιστοσελίδα για κάποιον από τους παρακάτω σκοπούς:

Για εξαπάτηση ή σε σχέση με κάποιο ποινικό αδίκημα ή παράνομες πράξεις.
Να στείλετε ή χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό που είναι παράνομο, προσβλητικό, καταχρηστικό, άσεμνο, δυσφημιστικό, αποτρόπαιο, απειλητικό ή παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, προσωπικά δεδομένα, κάποιο άλλο κατοχυρωμένο δικαίωμα ή είναι βλαπτικό προς τρίτους, ενοχλητικό ή συνίσταται από ή περιέχει ιούς, προεκλογικά μηνύματα, διαφήμιση, αλυσιδωτές επιστολές, μαζική αλληλογραφία ή οποιουδήποτε είδους spam.
Να ενοχλήσετε, αναστατώσετε ή να ανησυχήσετε.

Όροι σχετικά με την πώληση προϊόντων προς εσάς

Όταν παραγγέλνετε κάποιο προϊόν από το e-vivliopoleio, σας αποστέλουμε ένα e-mail ώστε να επιβεβαιώσουμε τη λήψη των λεπτομερειών της παραγγελίας. Η παραγγελία σας αντιπροσωπεύει μια προσφορά προς εμάς να αγοράσετε κάποιο προϊόν, και αν λάβετε e-mail επιβεβαίωσης της αποστολής του προϊόντος σημαίνει ότι την αποδεχόμαστε. Η αποδοχή είναι αμετάκλητη εάν σας αποστείλουμε e-mail επιβεβαίωσης της αποστολής. Άλλα προϊόντα σε μια ίδια παραγγελία, τα οποία δεν έχουμε επιβεβαιώσει, δεν αποτελούν μέρος της συμφωνίας.

Α. Επιστροφές προϊόντων

Παρακαλούμε να διαβάσετε τις πληροφορίες για τις Αποστολές & επιστροφές, που ισχύουν για προϊόντα αγορασμένα από εμάς. Εκτός του κατοχυρωμένου δικαιώματος της επιστροφής εντός 30 ημερών, οι πελάτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με το νόμο μέσα σε περίοδο 7 εργάσιμων ημερών δικαιούνται να επιστρέψουν το προϊόν χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Β. Τιμές και διαθεσιμότητα

Πέρα από τις περιγραφές των προϊόντων ή ό,τι γράφουμε στην ιστοσελίδα, δεν είναι πάντα δυνατόν να είμαστε ακριβείς όσον αφορά τη διαθεσιμότητα. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι οι εκτιμήσεις των αποστολών των προϊόντων είναι μόνο εκτιμήσεις. Δεν είναι εγγυημένοι οι χρόνοι των αποστολών και δεν πρέπει να υπολογίζονται έτσι. Καθώς επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες σας, θα σας ενημερώνουμε με e-mail αν τυχόν κάποια προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα.

Παρόλες τις προσπάθειές μας, λάθη μπορούν να συμβούν και κάποιο προϊόν μπορεί να έχει λανθασμένη τιμή, εν τούτοις επαληθεύουμε τις τιμές μας κατά τη διαδικασία της αποστολής. Εάν η σωστή τιμή κάποιου προϊόντος είναι μικρότερη από αυτή στην ιστοσελίδα, σας χρεώνουμε τη μικρότερη τιμή, και σας αποστέλουμε το προϊόν. Εάν η σωστή τιμή κάποιου προϊόντος είναι μεγαλύτερη από αυτή στην ιστοσελίδα, είτε επικοινωνούμε μαζί σας για περαιτέρω οδηγίες πριν αποστείλουμε το προϊόν, είτε ακυρώνουμε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε.

Γ. Τελωνείο

Όταν παραγγέλνετε προϊόντα στο εξωτερικό, είναι πιθανό να χρεωθείτε με δασμούς τελωνείου και φόρο, που επιβάλλονται όταν το πακέτο φτάνει στον προορισμό του. Οποιεσδήποτε επιπλέον χρεώσεις από το τελωνείο αφορούν τον πελάτη, δεν έχουμε έλεγχο επί των δασμών του τελωνείου και του φόρου, ούτε μπορούμε να προβλέψουμε το ύψος τους. Οι πρακτικές των τελωνείων διαφέρουν από χώρα σε χώρα, και γι αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για περαιτέρω πληροφορίες. Επιπροσθέτως, έχετε υπόψη σας ότι παραγγέλνοντας από εμάς από το εξωτερικό, θεωρείστε εισαγωγέας και θα πρέπει να συμμορφωθείτε με τους νόμους και τους κανονισμούς της χώρας στην οποία αποστέλονται τα προϊόντα. Θα θέλαμε οι πελάτες μας στο εξωτερικό να γνωρίζουν ότι τα πακέτα που αποστέλονται σε άλλη χώρα μπορεί να ανοιχθούν και να επιθεωρηθούν από το τελωνείο.

Δ. Μειωμένος φόρος (Φ.Π.Α.)

Κάτοικοι συγκεκριμένων περιοχών στην Ελλάδα φορολογούνται με μειωμένο Φ.Π.Α. βάσει νόμου (για αγορές με τιμολόγιο). Ανάλογα με τη διεύθυνση κατοικίας, η ιστοσελίδα e-vivliopoleio εμφανίζει τις τιμές ώστε να συμπεριλαμβάνουν διαφορετικό Φ.Π.Α. Ο νόμος απαιτεί στην περίπτωση του μειωμένου Φ.Π.Α. τα προϊόντα να αποστέλονται σε αυτή τη διεύθυνση, αλλιώς θα πρέπει να φορολογούνται με κανονικό συντελεστή. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για τις πληροφορίες της διεύθυνσης που καταχωρεί. Στην ειδική περίπτωση του Αγίου Όρους, το Φ.Π.Α. είναι μηδενικό.

Όροι σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας και την πώληση προϊόντων προς εσάς

Α. Ηλεκτρονική επικοινωνία

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, ή μας αποστέλετε e-mail, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Εμείς επικοινωνούμε μαζί σας μέσω e-mail ή βάζοντας σημειώσεις στην ιστοσελίδα. Για συμβατικούς λόγους, συναινείτε να επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά και συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, σημειώσεις, γνωστοποιήσεις και γενικότερα ηλεκτρονική επικοινωνία από εμάς ανταποκρίνονται σε νομικές απαιτήσεις. Αυτός ο όρος δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Β. Μεταβολές υπηρεσιών ή προσθήκες στους όρους χρήσης

Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβάλουμε την ιστοσελίδα μας, τις πολιτικές μας και τους Όρους χρήσης όποτε κρίνουμε αναγκαίο.